Google+-social linkedin-social facebook-social twitter-social

“DRY CARGO IN CONTROL”

Een dynamisch bedrijf

B.O.S. Nederland is een dynamisch bedrijf waar Service en Klant altijd met een hoofdletter wordt geschreven. Door de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij de juiste “sparringpartner” voor uw bedrijf.

 

Kennis en ervaring

Alle medewerkers binnen ons bedrijf hebben een ruime ervaring op het gebied van droge stoffen handling. Als team hebben wij al vele projecten met succes tot stand gebracht, maar beschikken ook over de juiste kennis en opleiding als het gaat om advies, uitvoering en levering van onderdelen en componenten. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA-vol diploma en afhankelijk van de functie beschikken zij over een heftruck certificaat, hoogwerker certificaat en de benodigde lasdiploma’s.

 

Midden van het land

Ons bedrijf is gevestigd in een modern bedrijfspand in het midden van Nederland. In onze werkplaats hebben wij, naast een ruim assortiment aan voorraad onderdelen, ook alle mogelijkheden voor het produceren, repareren en samenstellen van de benodigde onderdelen, componenten, staalwerk zowel in gewoon stal als ook in roestvaststaal. Door de gunstige ligging van ons bedrijf kunnen wij geheel Nederland, België en een deel van Duitsland eenvoudig bereiken.

 

Resultaat van deze mix

Bovengenoemde “ingrediënten” staan borg voor een bedrijf vol enthousiasme, klantgerichtheid en professionaliteit. Uw vraag is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om het onderhoud aan uw nieuwe of bestaande installatie of het leveren, eventueel met montage, van onderdelen of componenten, wij staan graag voor u klaar. Geen eenrichtingsverkeer maar een wisselwerking tussen ons bedrijf en u als opdrachtgever. Bent u als ondernemer ook op zoek naar een (h)echt partnership, neem dan vandaag nog contact met ons op, wij verwelkomen u bijzonder graag als klant.

 

Erkend leerbedrijf

B.O.S. Nederland is een door het S-BB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf. Volg jij een BBL studie niveau 2 “monteur service en onderhoud installaties en systemen” kijk dan op www.stagemarkt.nl voor de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

 

Geïnteresseerd?

Wij hopen u als bedrijf voldoende te hebben geïnteresseerd om vandaag nog contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch op ons directe telefoonnummer +31 (0)343-561189 of klik hier voor het invullen van het contactformulier.